Klokken Winkel Braine-le-Comte

Klokken Winkel Braine-le-Comte

Klokken Winkel Braine-le-Comte is de klokkenwinkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Klokken Winkel Braine-le-Comte. Wij zijn een gediplomeerd klokkenbedrijf gevestigd in Nederland en belgie en zijn meer dan 20 jaar gespecialiseerd in klokken. Hier vindt u een groot assortiment klokken van hoogwaardige kwaliteit. De collectie bestaat uit wandklokken en tafelklokken in moderne designuitvoeringen en daarnaast is er in onze online klokkenwinkel ook een grote collectie met klassieke klokken te vinden. Op deze manier kan er voor ieder interieur wel een geschikte klok in de webshop worden gevonden. Alle klokken zijn door ons te verzenden, en door reeds vele jaren ervaring met het verzenden en goed verpakken hiervan, kunt u erop rekenen dat een klok goed bij u wordt afgeleverd. Tevens worden alle bestellingen in België en Nederland verzekerd verzonden.

Door het online assortiment van ruim 5000 verschillende klokken proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar een nieuwe kwaliteitsklok het gewenste model in onze klokken winkel kan vinden. Daarnaast zijn klokkenwinkels de laatste jaren erg schaars geworden, waardoor een klok online kopen een stuk gemakkelijker is. Wanneer we kijken naar het assortiment is er naast de keuze tussen de stijl en het productsoort bijvoorbeeld ook te kiezen of de klok wel of niet over een slinger moet beschikken. Bij de klokken die over een slinger beschikken gaat deze slinger continu heen en weer. Bij de uitvoeringen zonder slinger zijn het alleen de wijzers die bewegen, wat voor meer rust kan zorgen. Uiteraard is het maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Ook de originele Duitse mechanische klokken van hoge kwaliteit zijn in onze online klokkenwinkel nog ruim aanwezig.

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte klok naar wens is en dit ook lang zal blijven. Daarom is ervoor gekozen om uitsluitend hoogwaardige producten te leveren. Door ruim 20 jaar ervaring met verkoop en reparatie van vrijwel alle soorten klokken kunnen wij onze klanten een goede service garanderen en alle producten leveren met 24 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van ons advies en eventuele reparatie van de klokken. Op deze manier hopen wij dat u jarenlang kunt blijven genieten van een aangeschafte klok uit onze Klokken Winkel Braine-le-Comte.

Translate »
X